Ciobanita

"A rosti numele de Basarabia e una cu a protesta contra dominatiei rusesti" M. Eminescu

…de ce sunt eu, romanca basarabeanca, alaturi de presedintele Traian Basescu

Posted by Corina Ciobanu pe iulie 10, 2012

Argumentul meu, ca romanca basarabeanca, in ce-l priveste pe Traian Basescu este urmatorul: Nici un presedinte al Romaniei nu a facut atatea pentru basarabeni, cat a facut Basescu.
In timpul guvernarii Iliescu-Nastase, datorita legaturilor stranse ale PSD-ului cu Moscova, a fost blocata acordarea cetatenilor romane pentru basarabeni, continuandu-se astfel efectele pactului Hitler-Stalin din 1939.
Este un fapt bine cunoscut, de domeniu public, stransa legatura dintre Moscova si FSN-PDSR-PSD – formatiune creata la ordinele rusilor de Ion Iliescu, agent al KGB-ului inca din anii ‘50. Ponta nu este decat o maimutica, dar adevaratul papusar este Ion Iliescu, cel care manevreaza din spate, ca un paianjen sinistru.
Datorita Presedintelui Basescu, sute de mii de basarabeni si-au redobandit astazi dreptul lor natural – cetatenia romana, drept care a fost, in mod samavolnic, furat romanilor din Basarabia de catre Rusia sovietica, in deplina intelegere cu Hitler.
De cand este Basescu presedinte, a fost tinta necontenita a injuraturilor si atacurilor vulgare si isterice, venite din partea reprezentantilor oficiali ai Moscovei. Inamicii personali ai presedintelui Basescu, cei care manevreaza USL-ul sunt Iliescu, Voiculescu si Patriciu, impreuna cu Sorin Ovidiu Vantu, personaje penale, pe de o parte, si cu mainile majite de sange, cum este Ion Iliescu. Cu totii au contacte foarte stranse cu Rusia si au lucrat direct, pe fata, impotriva lui Basescu, la ordinele Mosovei.
Nu trebuie sa fii un expert in geopolitica pentru a intelege si interpreta sensul amenintarilor proferate de oficialii rusi impotriva sefului statului roman in ultimii ani de zile. O data cu semnarea acordurilor privind instalarea scutului antiracheta american de catre presedintele Basescu, atacurile rusilor, dar si a agenturii acestora din Romania, s-au intetit. Ne aducem cu totii aminte pozitiile publice ale liberalilor si ale pesedistilor pe aceasta tema si criticile lor necontenite la adresa lui Traian Basescu pe tema atitudinii sale transante si raspicate fata de pretentiile Rusiei.
Bunicii mei, familia mea, ca si familiile a sute de mii de basarabeni, au avut de suferit in lagarele sovietice. Fiecare al treilea basarabean are o ruda sau pe cineva apropiat care a fost victima a regimului bolsevic rusesc.
Din toate aceste motive nu vad cum ar putea fi altfel basarabenii decat alaturi de cel care este, in mod evident, tinta numarul unu a uneltelor Moscovei – presedintele Traian Basescu.

Imaginea de pe tricoul pe ca-l arata Traian Basescu este imaginea Campaniei promovate de Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti in 2009, perioada in care eu eram presedinta acestei organizatii.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=378761915511372&set=a.264482406939324.73178.260500267337538&type=3&theater
https://ciobanita.wordpress.com/campania-pro-cetarenie-romana/
http://www.basarabeni.ro/stiri/stiri-de-top/galerie-foto-basescu-va-promulga-astazi-legea-cetateniei-1858/

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: